Esküvő fórum

Íme 3 esküvő fórum, amihez érdemes csatlakozni, ha szeretnél sorstársakkal találkozni, ezeket ajánlom neked.

Természetes, hogy amikor az eljegyzést követően esküvőre készül valaki, úgy érzi, teljesen zöld fülű a témában az elején.

Számos weboldal és hatásvadász cikk próbálja odavonzani a gyanútlan menyasszonyokat. Sajnos nem mind elég körültekintő, így a félinformációkkal gyakran akaratlanul is megtéveszthetik a készülődő párokat.

A 3 legnagyobb esküvő fórum Magyarországon

Nyilvánvaló, hogy egyedül semmi sem olyan könnyű, mintha valakivel meg lehet beszélni.

Kellenek az ötletek, inspirációk, jó látni, hogy más hogyan halad az esküvőszervezéssel, másnak is pont akkor, vagy egyszer pont ott lesz az esküvője. És máris ráébredsz, hogy nem vagy egyedül.

Esküvőre készülök

Az Esküvőre készülök zárt FB-csoport 19-20.000 főt számlál, köztük legfőképpen menyasszonyok, az elmúlt években sikeres esküvőn túl lévő hölgyek, és párjaik, esküvői szolgáltatók segítik egymást.

Menyasszony csevegő

A Menyasszony csevegő zárt FB-csoport 10-12.000 tag regisztrált igyekszik egymás között megosztani tapasztalatait.

Esküvőzz velünk

Az Esküvőzz velünk zárt FB-csoport a többiektől fiatalabb kezdeményezés. Kiváló esküvőszakmai szolgáltatók hívták életre, hogy elkötelezetten szakmai igényességgel írjanak hasznos cikkeket a készülődő jegyespároknak.

Esküvő fórum – Élet a csoporton belül

Az esküvő fórumokkal azonban vigyázni kell. Mint minden fórum, minden FB-csoport – még ha elég jól tematizált is – tagjait tekintve nagyon heterogén, sokszínű.

Egyaránt jelen van a városi és vidéki menyasszonyjelölt, a betanított munkás és a sokdiplomás, a már édesanya, vagy gyermektelen, a fényűző és a szerény, a népies és a modern esküvőt szervező menyasszonyok és ugyanezen kategóriákat, színvonalakat kiszolgáló esküvői szolgáltatók.

Ha belépsz valamelyik esküvő fórumba, csoportba, lesz, amelyikben regisztrálnod kell, lesz, ahol a békés diskurzus fenntartása érdekében komoly házszabályok vonatkoznak majd rád. Ismerd meg mindet és próbálj te is aktív tagja lenni a közösségnek!

Egy dolgot ne feledj! Valóban különbözőek vagyunk. Mást tanultunk szüleinktől, iskolában, máshogyan vagyunk eleresztve anyagilag, más könyveket, filmeket szeretünk, követünk, más elképzeléseink és elvárásaink vannak a minőségről, a mennyiségről, az árakról.

Nem érdemes összekapni a fórumokban egy-két elejtett megjegyzés miatt, holott alig ismeritek egymást. Törekedjetek egymás biztatására, hiszen az úgyis jól jön egy menyasszonynak, nem igaz?

üdv, Huba

Credit: Anita, Domján Endre