Esküvői meghívó mint VIP belépő, meghívó

Az esküvői meghívó valójában a VIP belépő életed legnagyobb rendezvényére (Az egyedi meghívó elengedhetetlen) . Legyél olyan körültekintő, mint a rendezvényszervezők a számodra legkedveltebb ikon koncertjén! Meríts innen ötleteket!

1. Esküvői meghívó a különleges ismerősöknek

A VIP azt jelenti, nagyon fontos személy (very important person), tehát különleges elbánásban részesülő látogató.

Koncerteken ő az, aki külön páholyban ül, sőt más illusztris emberek társaságában. Az előadás közben külön felszolgálnak neki italt, nasit. A szünetben találkozhat az előadóval.

Hogy jön ez az esküvődhöz?

Valójában az ismerőseid közül akiket meghívsz, azok mind egytől-egyig a te különleges ismerőseid. A kiváltságosak. Nekik jár meghívó. Akár az egész nagy napra, akár csak valamelyik szertartásra.

Merthogy nem mindenki fér ám el az esküvőn, bármekkora is az esküvői helyszín, és természetesen nem is minden ismerősöd, rokonod áll olyan közel hozzád, hogy szívesen látnád életed első legcsodálatosabb napján (másodiknak a gyermeketek születését jósolom).

Az esküvői meghívó birtokosai, meghívott vendégeknek (mind VIP-k) tehát abban a szerencsében lesznek részük, hogy a legmeghatározóbb és legnagyszerűbb pillanatoknak szem- és fültanúi lehetnek.

2. Esküvői meghívó – átadás ideje, módja

Ha igazán VIP-ként kezeled az esküvőd résztvevőit, akkor az esküvői meghívót személyesen fogod átadni. Igen, sok idő végigjárni mindenkit, mégis az adja meg a családi rendezvény igazi pompáját, rangját.

Kimondani így nem kell, mégis jelenlétetekkel tulajdonképpen a lelkükre kötitek, hogy jöjjenek el, osztozzanak abban a boldogságban, amit épp ma tapasztaltak otthonukban.

A személyes átadás elüti annak is az élét, hogy “csak pénzt kértek a borítékban”. Lesz lehetőségetek minden kérdésre megválaszolni, tudnivalókat elmondani, segítséget felajánlani (pl. utazásszervezéssel, szállással…) – a meghívó mellékletében.

A sok utazás, sok vendégeskedés miatt érdemes 2-3 hónappal a nagy nap előtt “kiszórni” a meghívókat.

Érdemes úgy időzíteni, hogy a májusi szabadságtervek összeállítására tudják, hogy mikor számítotok a jelenlétükre. Sokan képesek emiatt elhalasztani a tervezett nyaralást más hétre.

3. Esküvői meghívó – szövege, meghívó idézetek

Amikor belevág az ember, hirtelen el is akad, mit illik, mit kell mindenképpen az esküvői meghívó egyes oldalaira írni, milyen információkat kell megosztani.

Blogomon ebben a témában is sok hasznos tippet találsz még.

Üdv, Huba

Credit: Bizkette1Freepik