Házassági évforduló

Eltelt egy év, a többszöröse, és a házassági évforduló alkalmából visszaemlékezünk az esküvő napjára. Íme néhány ötlet a megünneplésére.

1. Házassági évforduló – ó, az első!

Minden, ami első, a legnagyobb becsben tartjuk: az első szerelem emléke, az első kitüntetés, az első pillantás, az első csók, az első közös éjszaka, az első kirándulás, az első tánc, az első szelet esküvői torta, az első gyermek, az első házassági évforduló.

Frissen élnek az esküvő emlékei, csak pár hónapja kaptátok meg a fényképeket, esküvői filmet. Ha nem rögtön utaztatok el nászútra, akkor nem olyan rég érkeztetek meg róla. Minden emlék olyan friss az első házassági évfordulón.

Néhány ötlet, hogyan ünnepeljétek meg:

Szelfizős családi program (3D galéria) – Vicces, kreatív, fiatalos és izgalmas élmény mindkettőtöknek.

Kreatív program (Made by You) – a lánybúcsús napba beilleszthettek egy kreatív kézműves, csacsogós, röhögős délutánt is.

Bérelj limuzint – lepd meg párod egy óriási járművel, amivel bejárjátok a várost, klassz képek is készülnek rólatok. A limóba akár még a legjobb barátok, vagy a család is beférnek, ha nincs ellenetekre.

2. Házassági évforduló – kerek évfordulók

Az idők során beszereztetek már mindent a közös élethez, igazán nehéz eltalálni, mivel ünnepeljétek meg a kerek házassági évfordulót.

Házassági évfordulók elnevezései:

5. Fa
10. Rózsa
15. Viola/üveg
20. Porcelán
25. Ezüst
30. Gyöngy
35. Rubin
50. Arany
60. Gyémánt évfordulókkal

Természetesen a feleségemnek is írtam egy dalt a 10. házassági évfordulónkra

Ezt mindenképpen el kell mesélnem!

Egy izgága férfiú és egy fáradhatatlan, áldozatos hölgy 50. házassági évfordulójára különleges évfordulós ajándékkal készült a lányuk. Ezért fordult hozzám:

“Ez egy olyan ajándék, aminek nagyon fognak örülni, hiszen éppen róluk szól, zenés-dalos-jókedvű, megható, ünnepélyes, visszahallgatható lesz ezerszer, az ünnepre és az életükre is tudnak majd közben emlékezni és együtt örülhetnek a hozzájuk legközelebb állókkal.

Érezni fogják, hogy ez az ajándék csak az övék lehet.”

Molnár Edit

Boldogan és nagy szeretettel láttam neki a kalandos életutak összefoglalójához, tudtam, hogy igazán megérinti majd az egész családot.

“Minden rendben zajlott, sőt, nagyon meghatódott mindenki, elsősorban természetesen a szüleim és nagyon örültek a dalnak.

Köszönöm szépen a segítségét, ennél jobbat nem is adhattam volna.”

Molnár Edit

Ajándékozz te is olyas valamit a házassági évfordulóra, ami összefoglalja az eddigi éveket, az együtt érést, kiemeli és elismeri az eredményeket, méltatja a sikereket!

Üdv, Huba